Zelfzorg in verbinding met je omgeving

Zelfzorg in verbinding met je omgeving

Inhoud

Zorg dragen voor jezelf, om zo meer in je kracht te staan in je job: dat is waar je tijdens deze vorming aan werkt.

Als je meer in je eigen kracht staat, krijg je meer tijd en ruimte voor wat écht belangrijk is, én creëer je meer verbinding met anderen en je ruime omgeving. Maar daarvoor moet je eerst ontdekken wat jou energie geeft. Meer bewust stilstaan bij wie jij bent en wie jij wil zijn. Hoe je dat doet en daarmee tot meer verbinding komt, leer je tijdens deze vorming.

Aan de hand van verschillende oefeningen doe je ervaring op en leer je stap voor stap verbinding maken tussen je denken, voelen en doen. Je leert je hoofd, hart en buik te verbinden. Daardoor ervaar je meer innerlijke rust, stroomt er meer positieve energie en creativiteit en sta je veerkrachtiger in het leven en in je job. Innerlijk leiderschap begint bij voelen wat er in jezelf leeft.

Hilde helpt je om de inzichten en oefeningen te vertalen naar de klas- en schoolpraktijk. Zo kan je ze ook daar inzetten, voor jezelf, je collega's of je leerlingen.

Wanneer is deze vorming iets voor jou?

Als je nieuwsgierig bent naar hoe je jouw intuïtie meer kan inzetten in het dagelijks leven en in je klas of school.

Praktisch

HUB Berlaar
Woensdag 04 okt 2023
9u - 15u30
€150 - 50% korting voor scholengroep Fluxus
Inschrijven voor deze opleiding
Lesgever

Hilde Thys

Hilde Thys begeleidt opleidingen rond kernkwadranten, verbindend communiceren en zelfzorg.

Hilde Thys

Hilde Thys is een gepassioneerde leerkracht in het Buitengewoon Onderwijs. Ze begeleidt al 20 jaar kinderen met ASS, een erg jonge ontwikkelingsleeftijd en gedragsproblemen. Hilde zoekt steeds naar wat er achter het gedrag zit. Ze slaagt er telkens in om de nodige rust te creëren voor de kinderen in haar klas.
Een andere passie van Hilde is Intuïtieve Ontwikkeling. Hoe kan je verbinding creëren tussen hoofd (denken), hart (voelen) en buik (doen)?
Bij Fluxusacademie begeleidt Hilde vormingen rond verbindende communicatie en kernkwadranten. Ze ontwikkelde een traject rond verbinding vanuit innerlijk leiderschap.

  • • Opleidingen: Kleuteronderwijs, Banaba Buitengewoon Onderwijs, Banaba Educatieve benadering van personen met ASS, Intuïtieve Ontwikkeling, Verbindende Communicatie
  • • Werkgebied: Buitengewoon Onderwijs
  • • Focus: verbindende communicatie, kernkwadranten, innerlijk leiderschap
  • • Geniet van: open communicatie, verbinding en out of the box-denken
hildethys@skynet.be
Mail me

Deze navorming was enorm waardevol. Heel leerrijk met tips en kansen om zelf casussen in te brengen. De lesgeefster, Katelijne, heeft dit op een zachte, doch daadkrachtige manier gebracht.
Het warmhartig sturen kwam duidelijk aan bod.

Linda Van Opstal
SES-juf Herentals