Actief leren in de klas

Actief leren in de klas

Inhoud

Deze vorming zet jou en je klas in beweging. En dat is belangrijk want leerlingen automatiseren de leerstof veel vlotter terwijl ze bewegen. We leren je hoe je bepaalde leerdoelen kan koppelen aan dynamische werkvormen en hoe (actieve) samenwerkingsopdrachten je lessen kunnen verrijken.

Je krijgt een massa nieuwe ideeën waaruit jij kan kiezen om je lessen actiever en aangenamer te maken. Je krijgt een kader aangereikt, een hele hoop oefeningen, methodieken en voorbeelden die je perfect kan integreren in de bestaande methodes en waarmee je de volgende dag al meteen aan de slag kan in je les.

Doelgroep

Leerkrachten lager onderwijs en secundair onderwijs, maar ook kinesisten, logopedisten en andere ondersteuners die beweging aan leerdoelen willen koppelen.

Praktisch

HUB Berlaar
Dinsdag 17 okt 2023
9 - 15.30u
€ 150 - 50% korting voor Fluxus scholengroep
Inschrijven voor deze opleiding

Deze opleiding is jammer genoeg volzet. Hou onze Facebook-pagina en de website in de gaten wanneer je op de hoogte wil blijven van nieuwe opleidingen en data.

Lesgever

Bert Cordeel

Bert Cordeel helpt je de juiste mix vinden tussen leren en bewegen.

Bert Cordeel

Bert Cordeel helpt je de juiste mix vinden tussen leren en bewegen. Met zijn jarenlange ervaring als leerkracht lichamelijke opvoeding en Functional trainer steekt hij moeiteloos elke leeractiviteit in een actief jasje. Zijn doel: iedereen laten proeven van de vele voordelen van beweging om zo het sedentaire gedrag van zowel kinderen als volwassenen aan te pakken.

Bij Fluxusacademie begeleidt Bert vormingen rond bewegingsdidactiek en groepsdynamiek.

  • Opleiding: leerkracht lichamelijke opvoeding en functional trainer
  • Werkgebied: ervaring in het onderwijs en physical coaching
  • Focus: actief leren, bewegingscultuur en groepsdynamica
  • Geniet van: het enthousiasme van kinderen en het verkrijgen van nieuwe inzichten
bertcordeel4@hotmail.com
Mail me