Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Je hebt je ingeschreven voor een van onze vormingen of trajecten maar je agenda is gewijzigd waardoor je je deelname moet annuleren? Of je wordt ziek en kunt niet deelnemen? In dat geval kan je je inschrijving altijd annuleren.

We hanteren daarbij de volgende regeling:

Voor vormingen

  • Bij annulatie tot 1 maand voorafgaande aan de start van de training worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulatie tussen 1 maand en 14 dagen voor de start van de training wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht (tenzij er een betalende deelnemer jouw plekje kan overnemen).
  • Bij annulatie tot 14 dagen voorafgaande aan de start van de training, of bij niet aanwezig zijn op alle cursusdagen, is het volledige cursusgeld wel verschuldigd.

Voor trajecten (4 dagen en meer)

  • Bij annulatie tot 2 maanden voorafgaande aan de start van de training worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Bij annulatie tussen 2 maanden en 1 maand voor de start van de training wordt 50% van het cursusgeld in rekening gebracht (tenzij er een betalende deelnemer jouw plekje kan overnemen).
  • Bij annulatie tot een maand voorafgaande aan de start van de training, of bij niet aanwezig zijn op alle cursusdagen, is het volledige cursusgeld wel verschuldigd (tenzij er een betalende deelnemer jouw plekje kan overnemen).

Uiteraard vinden onze lesgevers het wel fijn als je even laat weten dat je er niet bij kan zijn, ook al is dat na de uiterste annulatiedatum. We vragen je daarom graag om altijd even te verwittigen. Zo hoeft de lesgever niet onnodig te wachten.

Annuleren kan door een mailtje te sturen naar wibemasureel@scholengroepfluxus.be.