Ontdek ieders kernkwadranten en versterk de samenwerking

Ontdek ieders kernkwadranten en versterk de samenwerking

Inhoud

Investeren in een goede teamwerking door ieders kernkwadranten in kaart te brengen? Leer jezelf beter begrijpen. Krijg helder zicht op je interactie met anderen. En verbeter zo de samenwerking met collega’s.

Hoe? Door zicht te krijgen op je kernkwadranten: wat is jouw kernkwaliteit (bv. stabiliteit)? Welke valkuil hoort daarbij (bv. trager zijn)? Wat zijn jouw uitdagingen – met welke gedragingen vullen andere personen je het best aan (bv. experimenteel)? En voor welke doorgeslagen uitdaging (bv. onbezonnen) heb je een allergie?

Tijdens inspirerende oefeningen brengt ieder z'n kernkwadranten in kaart, ook in relatie met anderen. Zo ontdek je wat jou soms tegenhoudt om meer authentiek in het leven te staan. Ook leer je het gedrag van anderen beter begrijpen, waardoor het samenwerken almaar makkelijker loopt. Je onderzoekt hoe gedrag waar je je zo aan ergert bij een ander, een mooie leerkans biedt voor jezelf.

En het mooiste van al? Door inzicht te krijgen in je kernkwadranten, kan je elke samenwerking met elke andere persoon verbeteren, in elke context!

Wanneer is deze vorming iets voor jou?

Als jullie willen inzetten op een sterker, hechter team. Als je de samenwerking nog beter wil laten verlopen. Als je wil dat iedereen in het team beter in z'n vel zit en kan rekenen op elkaar!

Tijdstip in overleg met de lesgever te bepalen.

Praktisch

Op school
Vrijdag 01 sep 2023
9 - 12u OF 13 - 16u
€ 550 - € 370 voor scholengroep Fluxus + kilometervergoeding lesgever
Inschrijven voor deze opleiding
Lesgever

Hilde Thys

Hilde Thys begeleidt opleidingen rond kernkwadranten, verbindend communiceren en zelfzorg.

Hilde Thys

Hilde Thys is een gepassioneerde leerkracht in het Buitengewoon Onderwijs. Ze begeleidt al 20 jaar kinderen met ASS, een erg jonge ontwikkelingsleeftijd en gedragsproblemen. Hilde zoekt steeds naar wat er achter het gedrag zit. Ze slaagt er telkens in om de nodige rust te creëren voor de kinderen in haar klas.
Een andere passie van Hilde is Intuïtieve Ontwikkeling. Hoe kan je verbinding creëren tussen hoofd (denken), hart (voelen) en buik (doen)?
Bij Fluxusacademie begeleidt Hilde vormingen rond verbindende communicatie en kernkwadranten. Ze ontwikkelde een traject rond verbinding vanuit innerlijk leiderschap.

  • • Opleidingen: Kleuteronderwijs, Banaba Buitengewoon Onderwijs, Banaba Educatieve benadering van personen met ASS, Intuïtieve Ontwikkeling, Verbindende Communicatie
  • • Werkgebied: Buitengewoon Onderwijs
  • • Focus: verbindende communicatie, kernkwadranten, innerlijk leiderschap
  • • Geniet van: open communicatie, verbinding en out of the box-denken
hildethys@skynet.be
Mail me

Deze navorming was enorm waardevol. Heel leerrijk met tips en kansen om zelf casussen in te brengen. De lesgeefster, Katelijne, heeft dit op een zachte, doch daadkrachtige manier gebracht.
Het warmhartig sturen kwam duidelijk aan bod.

Linda Van Opstal
SES-juf Herentals