Zelfzorg in verbinding met je omgeving – verdieping

Zelfzorg in verbinding met je omgeving – verdieping

Inhoud

Heb je het gevoel dat alle dagen hetzelfde zijn? Modder je maar wat aan totdat de dag voorbij is? Leef je soms van weekend naar weekend of van vakantie naar vakantie?

Ontbreekt er iets in je leven, maar kan je nog niet te pakken krijgen wat? Ben je op zoek naar meer energie, meer vrolijkheid, meer evenwicht, meer diepgang, meer goesting? Wil je simpelweg gelukkiger zijn?

Wel, authentiek gelukkig zijn kan je leren.

Tijdens deze 2 halve dagen leer je verbinding maken tussen je linkerhersenhelft (ratio) en je rechterhersenhelft (intuïtie). Hierdoor ga je meer innerlijke rust ervaren en krijgt je toegang tot meer creativiteit en plezier.
Samen gaan we op zoek naar hoe je meer diepgang en betekenis kan ervaren bij alles wat je doet.

We zien telkens een kort stukje theorie met daaraan een praktische, energetisch- lichaamsgerichte oefening gekoppeld.

Wanneer is dit traject iets voor jou?

Als je al een vorming rond zelfzorg hebt gevolgd (of als je al een goed evenwicht hebt gevonden tussen zorgen voor een ander en voor jezelf) en graag een stapje verder wil gaan. Als je graag elke dag met volle goesting wil opstaan en met veel energie de dag wil beleven. Als je nog meer uit het leven wil halen.

Deze opleiding wordt gegeven op 2 halve dagen.

Praktisch

HUB Zenit Turnhout (Talententschool Campus Zenit, De Merodelei 220, 2300 Turnhout)
15 mei 2024 - 29 mei 2024
9u - 12u
€150 - 50% voor scholengroep Fluxus
Inschrijven voor deze opleiding
Lesgever

Hilde Thys

Hilde Thys begeleidt opleidingen rond kernkwadranten, verbindend communiceren en zelfzorg.

Hilde Thys

Hilde Thys is een gepassioneerde leerkracht in het Buitengewoon Onderwijs. Ze begeleidt al 20 jaar kinderen met ASS, een erg jonge ontwikkelingsleeftijd en gedragsproblemen. Hilde zoekt steeds naar wat er achter het gedrag zit. Ze slaagt er telkens in om de nodige rust te creëren voor de kinderen in haar klas.
Een andere passie van Hilde is Intuïtieve Ontwikkeling. Hoe kan je verbinding creëren tussen hoofd (denken), hart (voelen) en buik (doen)?
Bij Fluxusacademie begeleidt Hilde vormingen rond verbindende communicatie en kernkwadranten. Ze ontwikkelde een traject rond verbinding vanuit innerlijk leiderschap.

  • • Opleidingen: Kleuteronderwijs, Banaba Buitengewoon Onderwijs, Banaba Educatieve benadering van personen met ASS, Intuïtieve Ontwikkeling, Verbindende Communicatie
  • • Werkgebied: Buitengewoon Onderwijs
  • • Focus: verbindende communicatie, kernkwadranten, innerlijk leiderschap
  • • Geniet van: open communicatie, verbinding en out of the box-denken
hildethys@skynet.be
Mail me

Beantwoordde volledig aan mijn verwachtingen. To the point. Actieve werkvormen. Hele goede, aangename docent. Prima. Heel blij dat ik hier was vandaag.

Mich Olaers

Inhoudelijk super sterk, veel ervaringen werden gedeeld, herkenbaarheid voor iedereen.

Sandra Dierckx

Heel fijne leerrijke opleiding. Opleiding volgen was al zelfzorg op zich. Met veel plezier enkele woensdagnamiddagen aan gespendeerd.

Katleen Van Loco

Ik ging met een klein beetje argwaan naar de cursus maar ik wou het een kans geven. Ik was aangenaam verrast. Het heeft me echt geholpen om terug positiever in het werkveld te staan. Fijn om open en rustig te kunnen praten in kleine groep.

Els Heylen
Deelnemer aan de opleiding 'Zelfzorg in verbinding met je omgeving"

Deze nascholing heeft er voor mij voor gezorgd dat ik mezelf rustiger voel en meer naar mezelf probeer te luisteren. Ik voel me eigenlijk gewoon beter, lijk alles beter op orde te hebben en kan daarnaast toch tijd maken voor dingen die ik leuk vind. Kortom, ik heb nog nooit zoveel aan een nascholing gehad dan aan de afgelopen 3 sessies. Het is heel fijn dat je eigen voorbeelden gebruikt, en daarna ook volledig onze persoonlijkheden en gedachten betrekt en ons hiermee meteen aan het werk zet. De kleine dingen, zoals gewoon even ademen, of rondkijken en eens ruiken, hebben mij ook al veel rust en genot gebracht. Dank je wel!!!

Lena Mertens
Leerkracht secundair onderwijs